Идея №:4045 Публикувана:25.02.2025
Казвам се Тодор Ангелов и имам над 10 години опит като майстор -пицар и пекар. Занимавал съм се в почти всички ресори на ХоРеКа сектора (без хотелиерство) . Имах две пицарии (тейк ауей) в Испания,но реших да прегвърля идеята в България поради ред причини- една от основните е в кулутрата на хранене. Тук се яде пица денонощно
Идеята за която търся инвестиция е контейнери разположени на ключови места из София ,малък цех за производство (кухня майка)
Продажба на римска пица в тава или на лопата
Сандвичи с прясно изпечено хлебче
Салати,десерти,хубава и качествена бира (крафт на различни български марки)
Доставки чрез платформите за доставка на храна ,без собствена доставка,без доставчици
Какво е предимството при римската пица? Блата идва готов и не е нужен квалифициран персонал за да направи пицата! Имам ноу -хау в тази посока
Публикувана на:
25.02.2025
Прегледи:
2