Продава се бизнес за ел. тротинетки под наем

ОФЕРТА №:37843 Публикувана:01.10.2024
Обновена на: 03.10.2024
Прегледи: 2232

Цена По договаряне

   Продаваме бизнес с електрически тротинетки, който е напълно функциониращ и подходящ за хора, които търсят доходоносна и печеливша възможност с минимално управление на персонал и максимално използване на онлайн технологии. Бизнесът е идеален за тези, които се занимават с онлайн бизнеси и технологии на бъдещето, тъй като всички постъпления и процеси преминават изцяло през онлайн платежна система, като няма нужда от пряк контакт с клиенти или персонал.

За бизнеса:

Тротинетките са закупени на два етапа – първоначално 20 броя и година по-късно още 20 броя, което осигурява разнообразие от два модела. В момента разполагаме с 36 тротинетки, като допълнително разполагаме с резервни части за двата модела, включително допълнителни батерии, които могат да удължат времето за използване и ефективността на машините.

Бизнесът оперира на територията на Св. Св. Константин и Елена и град Варна, и разполагаме с база от над 10 000 клиенти, което предлага голям потенциал за бъдещо развитие.

За софтуера:

Разработен е специален софтуер за управление и мониторинг на тротинетките, който е вече платен и ще бъде активен до началото на август 2025 година. Софтуерът е лесен за управление и гарантира безпроблемно и ефективно функциониране на бизнеса. Имаме отлични партньорски отношения с компанията, която поддържа този софтуер, така че бъдещите собственици ще имат пълна техническа поддръжка и възможност за лесно надграждане на системата.

Доходност и потенциал:

Бизнесът е с висока доходност и стабилни постъпления, особено в месеците от април до октомври. Съсредоточавайки се върху пиковите сезони, новият собственик ще може да увеличи приходите значително, като използва максимално капацитета на машините. Имаме пълна и прозрачна информация и статистика за всички постъпления през онлайн платежната система, така че бъдещите собственици ще могат лесно да следят и управляват финансовите си резултати.

Дългосрочни партньорства и потенциал за разширение:

Имаме много добри партньорски отношения както с фирмите, които осигуряват скутерите, така и с доставчиците на резервни части. Също така сме изградили стабилни партньорства с компании, поддържащи софтуера, с които може лесно да се разшири бизнеса, закупувайки нови модели скутери, което да доведе до още по-голямо разрастване на дейността.

Тротинетките са закупени от професионална компания с дълга история в индустрията, което гарантира качеството и надеждността им. Всички машини са здрави и готови за работа, което позволява на новия собственик да поеме бизнеса без необходимост от допълнителни разходи за ново оборудване.

За кого е подходящ този бизнес?:

Бизнесът е подходящ за хора, които имат опит в управлението на онлайн проекти и търсят възможност да се развиват в сферата на новите технологии и алтернативните методи за транспорт. Това е модерно решение, което следва тенденцията за устойчиво и екологично придвижване. Ако сте предприемач, който иска да се възползва от новите технологични възможности и да ръководи бизнес, който може да функционира почти автоматично, това е идеалната възможност за вас.

Заключение:

Този бизнес представлява отлична възможност за инвестиция с доказана доходност и потенциал за разрастване. Предлагаме напълно изградена система с готов софтуер, стабилна клиентска база от над 10 000 души и надеждни партньорства, които гарантират продължаващия успех на бизнеса. Ако търсите бизнес, който предлага автоматизация, минимално оперативно участие и стабилни приходи, това е идеалната възможност за вас.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.09.2022 Включено оборудване: Тротинетки 35 броя, пълен набор на резервни части за поддръжката им. Стойността на резервните части е към 15000 лв. Електрическите скутери са марка Фрийго. Включена стока: тротинетки 35 броя
Уебсайт: www.facebook.com/BotMobilityApp/ Име на компания: BotMobility

За контакт


EMAIL
0884011840
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички