Продава се разработен бизнес за оборудване на ресторанти, хотели и всякакъв тип заведения

ОФЕРТА №:37618 Публикувана:20.08.2024
Обновена на: 26.08.2024
Прегледи: 3860

Цена 59,900 BGN

Bar&Kitchen е компания специализирала в доставката и продажба на оборудване от А до Я за професионални кухни, ресторанти, кетъринг, барове, сладкарски цехове, хотелски комплекси, всякакъв тип заведения, топли точки и други.

Асортимента от предлагани продукти е над 30000 артикула, като стремежът е да отоговаряме на всяко изискване на нашите клиенти. Предлагаме, както всичко необходимо за ХоРеКа бранша, така и специализирани и индивидулани решения в зависимост от клиентските изисквания.

Компанията е основана през 2019 година от двама съдружника с опит в обслужването на бизнес клиенти. Фокусът на компанията е да предложи най-изгодните решения за бизнеса, като направи своите клиенти свои партньори. През тези пет години съществуване бизнеса се разрастрава стремглаво. Привличат се ключови клиенти, с които се работи и до днес. Изгражда се онлайн платформа, която помага за по-лесното намиране на клиенти в цялата страна. 

До момента се работи от Русе, като обслужваме клиенти в цяла България. Бизнеса може да бъде управляван от всяка точка на България или чужбина. Предимстовото на Русе е близостта до Румъния и Букурещ (80км), като това е близо 5 милионен град с множество ресторанти, заведения и хотели.

Бизнес нишата е изключително ниско конкурентна с множество възможности за развитие и лавинообразно разрастраване. Bar&Kitchen е добре позиционирана в северна, източна и централна България. Бранда е синоним на висок професионализъм, внимание към детайла и надежност в поетите ангажименти.

Типчните клиенти за бизнеса са собственици, управители или главни готвачи на хотелски комплекси, семейни хотели, ресторанти, професионални кухни, барове на различна тематика, бистра, заведения за бързо хранене, механи, пицарии, басейни, винарски изби, кетъринг фирми и други. Има изградни трайни взаимоотношения с над 350 различни клиенти в ХоРеКа бранша, като Хотел Санкт Петербург град Пловдив, Пицарии Рома Бене град София, к-кс Чукара град Трявна, ресторанти Щастливеца град Велико Търново, Стара Загора и София, ресторант Crazy Fish град Русе и много други.

Финансово бизнеса се разрастрва с всяка изминала година. За 2023 година е регистриран оборот от над 300000 лева. Надценката на продуктите варира от минимум 30% за някои артикули до 100% за други. В зависимост от вида продукт, конкуренти и клиенти. Имаме артикули, които може да се намерят само при нас.

Предмет на тази обява е онлайн платформата на бизнеса, която е изградена на OpenCart.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18kjtGzPtRH-nqe75egqYKR9zLx8m7Ptn2il-xCsKlAA/edit?usp=sharing

Facebook страницата на бизнеса с 2К последователи, постигнати само органично - без никаква реклама и спонсорирано харесване на страницата. Както и контакти на всички наши контрагенти и клиенти, за да може да се продължи дейността на компанията без прекъсване.

В момента бизнеса се обслужва от двама служителя, като работата е разпределена на региони. Има график за обхождане, демонстрация на нови артикули и събиране на поръчки. Получените поръчки от служителите или онлайн се разпределят за доставка с наш транспорт или с Еконт. Като ключови характеристики, които са важни за служителите, няма нещо специално. Важно е да разбират нуждите на бизнеса в бранша, както и да имат подход към общуването с ръководни кадри на ключови позиции от този бранш.

Най-голямото предимство на нашия бизнес е че е изградил име и връзки в един бранш с големи възможности. Онлайн платформата barandkitchen.eu с възможност за поръчки също е изключително предимство. Сайтът е SEO оптимизиран (събрано семантично ядро, изградена структура по него, уникални мета заглавия и описания, както на категориите така и на продуктите, alt и title елементи на изображенията, разписани SEO текстове по най-съвременни изизквания в категориите, вътрешно налинкване между отделните категории и продукти и други). Конкурентите в нишата не влагат пари в онлайн реклама и това дава възможност с изключително малки бюджети да се достигне до ключови клиенти. Сайта предоставя възможност за представяне на всички артикули, които се предлагат. Контактите на нашите клиенти дават възможност, както за имейл кореспонденция с тях така и за изграждане на Вайбър канал, в който можете бързо и лесно да събирате ежедневните си поръчки. Възможностите за развитие и увеличаване на оборотите и печалбите са безкрайни. При разширяване на персонала и отделяне на бюджет за онлайн реклама, може лесно да достигнете до ключови клиенти в България и чужбуна.

В клипа може да видите, как изглежда нашия бизнес и от части ежедневната ни работа.

https://youtu.be/Evmr2otb4bk

В следващия клип може да видите някои от нашите клиенти

https://youtu.be/YSG6yrRJXBc

Причината за продажба на бизнеса е една основна и това е трудното намиране в Русе на подходящ персонал. През годините установихме, че нишата е с огромен потенциал. С единица усилие било в повече обикаляне по обекти или в отделяне на някакъв рекламен бюджет поръчките се увеличават многократно. За да поемеш повече обем от работа са нужни и повече хора. Наемали сме хора, които обаче не изповядват нашите разбирания за бизнес насочен към клиента и това да му дадем най-доброто, най-изгодното и най-информирано решение за него. Ако искаме да растем няма как ние да сме и търговски представители, и складови работници, и кол център, и поддръжка на онлайн магазина. Това са много задължения, които с нараственото на обема работа, започват да тежат и изморяват.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 19.12.2019 Уебсайт: barandkitchen.eu/ Име на компания: Bar and Kitchen

За контакт


EMAIL
0888043738
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички