Здравейте. Казвам се Огнян. Учили са ме бивши кадри на пицарии Верди и само там освен в Хът (които изтеглиха бизнеса си от България), за 25 години, съм видял нужната елементарна хигиена на труда в един ключов аспект от работата, която лично съм доразвил. В бранша "пица на парче" съм познат на много хора. Опитът ми конкретно в него е 25 години. Описал съм в съответното поле с какво оборудване разполагам, в заглавието - какъв човек търся. Целта ми е да не се продават други неща за ядене освен пица на парче, както и да се работи по моя начин. Той е: изолиране от въздуха и втасване на тестото в тавата; тънък борд с диаметър равен на дебелината му (или дори по-малък ако ще се пече по-късно, но не и по-голям); спъхване на средната част и разливане върху нея, чрез въртене на тавите, на средно-гъст доматен сос от домати, овкусен с 9 подправки (в това число сол, захар и олио); гарниране; повторно втасване в хладилник (Либхер за хлебопекарни) и изпичане навреме. Не бих се съгласил да се продават други неща за ядене, или да обсъждам защо държа на това (който знае защо е правил над 100 тави дневно и е в бранша от поне 20 години, останалите които комбинират малки и големи тави не биха ме разбрали и не правят много нито малки - нито големи). Не бих се съгласил и да се пренася оборудването ми на обект с прекалено-рискова локация, понеже си ценя времето. Предложението към евентуални кандидати е да инвестират нужните пари за отваряне, след което да делим печалбата чак когато им се изплати цялата инвестиция. Ако локацията е неподходяща и фалираме - те губят своята инвестиция, а аз моето оборудване не (нямам бизнес, който да го възстанови). Така че обявата ми е за хора, склонни и държащи да поемат този риск и търсещи човек с моя опит и способност за решаване на професионални проблеми дори преди да са се появили (не за такива искащи да им изговоря това, което вече са прочели и да ме информират какъв е техния опит в бранша). Моето мнение (подчертавам - моето) е че с мен за съдружник, този риск се намалява. Но това е въпрос на гледна точка и личен избор - винаги можете при желание да разтрогнете съдружието ни (при разработени поне два обекта), но поне за старт мисля че съм добра оферта. Всеки, който реши да ме препита гласово за неща които не съм написал в обявата ми - държа да е в уговорено по Вайбър време, понеже работя за да си плащам квартирата и не желая на работа да ме притесняват. На предната ми обява (обширна, образователна, изчерпателна) над 30 човека бяха казали че започват да търсят обект и до там. Така че вече съм малко скептичен относно "сериозни намерения" и "сладки приказки". Дори се засякох с човек който беше я чел и решил да отвори сам на спирка без успех ("location, location, location") - пиците на Алабин, не се продават заради огромните им бордове, които често ги хвърлят накрая (нагоре по Витошка се продават без борд), а защото пицариите там са градили бизнеса си чрез копиране на принципа на доминото, но изискванията за тестото при този вид пица са коренно-различни от това при другите. Както и да е: спирките лъжат, Студентски град също; отваря се само на локации с постоянен човекопоток и щом работата скочи - веднага се назначава и касиер. Разработил съм такъв обект и без нужния човекопоток, но работата е скачала след години, когато цената на другите храни наоколо рязко се вдигне. Докато при добра локация - вдигането на работата всеки месец е било очаквано (стигал съм и над 120 тави, в зависимост от времето на престоя ми и свободата на работа). Бизнесът е добър, ако се поръчва през 2 дена - няма брак или развалена стока. Важна е единствено локацията, начинът на работа и вида на оборудването.