Артистичен ресторант и пекарна, работещ с продукти от органичните ферми в България. Използваме щядяща топлинна обработка, ресторант със здравословна насоченост. Ние сме Да! Органик – пространство за изкуство и натурална храна.
Арт убежище и ресторант в центъра на София с гурме здравословна кухня… сред тиха бамбукова градина и картини. Освен изкусно и здравословно претворените органични фермерски продукти в кулинарни изкушения, можете да се запознаете с творбите на над 50 съвременни, утвърдени български художници. Акцент, също е и замесения на място занаятчийски квасен хляб от лимец, втасвал 20 часа, изпечен върху каменна плоча и суровите сладки шедьоври, без захар и брашно, изцяло вдъхновени от българските био плодове и ядки, крафт българска бира, специална селекция от органични уискита, бутикови български безсулфитни вина, чайове от български билки, брани над от 800 м. до 2000 м н.в., по южните склонове на Рила планина. Тихият, типичен за стара София вътрешен двор е претворен в прохладна, вечно зелена тропическа гора и арт галерия с богата културна програма – изложби, концерти, разнообразни арт работилници.
История на бизнеса
От 2020 година, има екип и клиенти, работещ бизнес. Вярваме, че Съвестта води до повече щастие за хората и по-малко вреда за Природата. Нашият принос е съвестно и майсторски приготвена вегетарианска храна, с грижа за здравето и… небцето.
Стремим се към внимателно проучване на продуктите, които влагаме, за да са в най-голяма степен:
чисти от пестициди, изкуствени торове и химически добавки;
приготвени по-здравословно;
отгледани от съвестни хора, по възможност в българска градина.
Тук сме за да покажем, че може да се живее с по-малко, но качествена храна, без подобрители, химикали и овкусители.
Защо продавате бизнеса?
Имам друг, проект, който изисква моето внимание. Към момента Управителят в заведението също изисква до голяма степен внимание, което не съм склонна да дам като време.
Ще предоставите ли всичките Ви клиенти и контрагенти?
Да
Бихте ли останали в управлението на бизнеса за договорен период от време?
Не
Бихте ли обучили новия собственик?
Да